Cautare

1381 de rezultate pentru "stefan candea" (2.69 secunde)
Vom cere conciliere, dupa care va urma avertismentul si greva generala", a declarat reprezentantul filialei galatene a Confederatiei Nationale a Sindicatelor Libere din Romania - Fratia, Stefan Frunza.
Cresterea pretului gazelor va influenta in mod direct pretul produselor alimentare care se vor scumpi cu pana la 10 %, estimeaza presedintele Agrostar, Stefan Niculae.
Presedintele Federatiei Agrostar, Stefan Niculae, a declarat ca agricultorii sunt decisi sa blocheze aprovizionarea marilor magazine, pentru a le detemina sa cumpere produse din Romania.
Un roman consuma, in medie, 5,5 kilograme de peste pe an in conditiile in care consumul mediu anual de peste in Uniunea Europeana (UE) este de 20 kilograme pe cap de locuitor, a precizat, vineri, la Neptun, presedintele Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA), Gheorghe Stefan.
Cuza, fie pe Constantin Brancusi, Principatele Unite, Stefan cel Mare si Carol I.
Stagflatia, ce se reflecta intr-o stagnare a activitatii economice si continuarea unui proces inflationist, isi face simtita prezenta in Europa, una din tarile amenintate de acest fenomen fiind Romania, scrie Stefan Wagstyl, editorul pe piete emergente al Financial Times, pe blogul beyondbrics.
patru terenuri multifunctionale spre Aleea Ianca, doua terenuri de fotbal spre Lunca Bradului si mai urmeaza inca patru terenuri multifunctionale pentru baschet, tenis si minifotbal, toate prevazute cu iarba sintetica si instalatie nocturna", a declarat pentru B365.ro Stefan Dumitrascu, arhitectul sef al Sectorului 3.
realizarea unui teren de sport pentru elevii Grupului Scolar "Stefan Milcu" Dan Bora, directorul Grupului Scolar "Stefan Milcu" ... Directorul Grupului Școlar "Stefan Milcu"
Sau Andreea Marin si Stefan Banica... ... Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
Leonidas Universitate (primul francizor oficial) â€" Str Doamnei, nr 27, Bucuresti Leonidas Stefan cel Mare- Soseaua Stefan cel Mare 29, Bucuresti Leonidas Constanta - Strada Ecaterina Varga 56, Constanta Leonidas Craiova - Bloc 156, Strada Alexandru Ioan Cuza nr. ... Stefan cel Mare si Sfant nr.
Apele la Dinamo s-au tensionat iar in Stefan cel Mare, odata cu revenirea lui Cristi Borcea in Romania. ... Acesta din urma a confirmat si el aparenta unitate in viziune din Stefan cel Mare:
Stefan Boznea, Nicusor Ilin, Catalin Ionescu, Stefan Rezeanu, Cristian Popa, Andrei Diaconu, Stefan Barbu, Flavius Piperca, Robert Tudor, Emilian Pacionel, Razvan Anghel, Sorin Radu, Antonio Cucit, Catalin Teleru, Andrei Militaru si Alex Diaconescu.
Dupa eliberare, va deveni cel mai curajos si cunoscut contestatar al regimului comunist din Romania. Stefan Augustin Doinas Tot in 1957 este arestat Stefan Aug. ... printre ei se afla si Stefan Aug. Doinas).
Andreea Marin si Stefan Banica au postat recent un nou mesaj pe Facebook in care au explicat de ce nu au acordat nici un interviu la venirea in tara, dupa concediul petrecut in Dubai. ... Andreea si Stefan Banica
Stefan Mihalache, co-autor: ... ’’Vara nu dorm’’, piesa ’’vedeta’’ a verii anului 2012, este primul single cantat in limba romana de catre Connect-R, pe numele sau real Stefan Mihalache, dupa o serie de melodii interpretate in limba engleza.
"Am avea ceva pe Stefan cel Mare". "Unde e Stefan cel Mare?" E, atunci, el a luat un ghid al Bucurestiului si mi-a aratat unde Stefan cel Mare.
Hajnalka Stefan de la Ch‘artist este prezenta cu un stand in foaierul Salii Dalles din Capitala, la care doritorii isi pot personaliza (contra cost) obiecte din ceramica. ... vin la noi si copii, si tineri si adulti", ne-a spus Hajnalka Stefan.
Podolia epocii lui Stefan cel Mare este socotita de N. ... Cazacii romani Stefan Bathory intr-o scrisoare catre inalta Poarta arata ca intinderile dintre Bug si Nipru erau populate cu o adunatura de oameni compusa din poloni litvani, moscali si romani.
Regia primului spectacol - eveniment al STAGIUNII 2017 inspirat de piesa lui Vasile Alecsandri este semnata de DAN TUDOR, coregrafia de STEFAN SOARE, iar scenografia de VIORICA PETROVICI.
google-analytics.com